Nyheter

Casa Nostra söker nya medlemmar

Kom med på ditt livs äventyr och bli en del av en gemenskap. Garanterat det bästa du kan göra under din tid på SHS. I Casa Nostra, kårens officiella festfixarkommitté, får du vara med och ordna studentkårens bästa fester och mycket mer! Om du är en glad, social och festinriktad Hankeit™ – sök till Casa Nostra 2018.
CN består av fem olika team: Regeringen – ordförande, vice och skattis PR – fixar plakun, designar halarmärken och ordnar biljetsläpp. Proggis – dekorerar salen inför fester och fixar awesome program för festerna. Spritisar – fixar törstsläckande medel för gäster under alla omständigheter. Köket – skapar otroliga smakupplevelser för festfolket.
Kom ihåg i din ansökan berätta vem och hurudan du är, varför just du skulle passa bra och vilka uppgifter som intresserar dig i CN. Bifoga också gärna en bild på dig själv. Din ansökan skall också innehålla dina kontaktuppgifter, främst telefonnummer och epost. Skicka din ansökan till erika.ramberg@shs.fi senast den 8.12.2017 (före midnatt).
Om det är något du undrar över kontakta Erika Ramberg, ordförande för CN18, erika.ramberg@shs.fi eller ryck en CN:it i ärmen.
#AreYouReadyForCN18